Úvahy

12.11.2013 20:46

Vítám Vás všechny, kteří jste se dostali na mé stránky. Pokud vás osloví moje úvahy, jste tu správně. A jestli věříte, že by vám mohly pomoci lépe se zorientovat ve svém životě, zavolejte mi nebo napište.

Trpíme, když nejsme součástí toho, co žijeme srdcem, tzn. nejsme spojeni s duší.

Pokud nás Universum zastavuje, ať už formou nemocí, úrazy, finančními ztrátami, naše ego vyžaduje něco jiného, než je v souladu s námi.

Jestliže jsme dlouhodobě hluboce nespokojeni, je potřeba zkusit něco nového. Měli bychom zvážit všechny možnosti a dokázat se vyrovnat i s případnou ztrátou.

Pokud se ještě držíme jakéhokoliv zlozvyku a závislosti, nemůžeme od Universa očekávat rychlé splnění našich přání a tužeb.

Když budeme v pravý čas dělat to, co je potřeba, vždy najdeme to, co hledáme.

Riskovat je správné, ale "netlačme příliž na pilu", věci se mohou vyvrbit úplně jiným směrem, než očekáváme.

Klid na duši přichází s čistým svědomím poté, když dokážeme odpustit sobě i druhým, a připustíme, že vše, včetně "toho zlého", patří k našemu osudu.

Jsme s tím nejsprávnějším partnerem na to, abychom pochopili, kdo ve skutečnosti jsme, a co je v tomto životě naše poslání.

Pokud ve vztahu sdílíme lásku, štěstí a spokojenost, užijme si to, neboť je to dar, který jsme si růstem a pochopením své duše zasloužili v tomto životě nebo v některém předchozím.